Καλώς ήλθατε στο CHROMA lodge!

ΜΟΝΑΔΙΚΟ. ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. ΤΕΛΕΙΟ.

Κάντε τη διαμονή σας μια αξέχαστη εμπειρία στα δύο καταλύματά μας σε Πικέρμι & Ραφήνα

Το CHROMA Lodge Πικέρμι βρίσκεται πολύ κοντά σε σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, εστιατόρια, γυμναστήριο, καταστήματα. Κοντά στο λιμάνι της Ραφήνας, τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, στο McArthur Glen Designer Outlet, τη Λίμνη του Μαραθώνα και σε παραλίες με γαλάζια σημαία. Πολύ εύκολη πρόσβαση με λεωφορείο, ταξί ή το δικό σας όχημα. Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στον χώρο του ξενοδοχείου είναι διαθέσιμος δωρεάν και κλειστός χώρος στάθμευσης στο ίδιο κτίριο κατόπιν αιτήματος, προσβάσιμο επίσης από τον ανελκυστήρα. Δυνατότητα μεταφοράς από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ή το λιμάνι της Ραφήνας από προτεινόμενο τοπικό οδηγό κατόπιν αιτήματος με επιπλέον χρέωση.Το CHROMA Lodge Πικέρμι βρίσκεται πολύ κοντά σε σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, εστιατόρια, γυμναστήριο, καταστήματα. Κοντά στο λιμάνι της Ραφήνας, τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, στο McArthur Glen Designer Outlet, τη Λίμνη του Μαραθώνα και σε παραλίες με γαλάζια σημαία. Πολύ εύκολη πρόσβαση με λεωφορείο, ταξί ή το δικό σας όχημα. Δωρέαν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στο κτίριο των διαμερισμάτων. Δυνατότητα μεταφοράς από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ή το λιμάνι της Ραφήνας από προτεινόμενο τοπικό οδηγό ταξί κατόπιν αιτήματος με επιπλέον χρέωση. 

Νέα διαμερίσματα στο Μπλε Λιμανάκι!

Το CHROMA Lodge Ραφήνα βρίσκεται μια ανάσα από το Μπλε Λιμανάκι, κοντά σε εστιατόρια και σας προσφέρει 8 νέα διαμερίσματα, πλήρως ανακαινισμένα και έτοιμα να σας φιλοξενήσουν για στιγμές χαλάρωσης! 

     


Η περιοχή

Το Πικέρμι συνιστά κωμόπολη της Ανατολικής Αττικής, στα περίχωρα των Αθηνών. Η κοινότητα εντοπίζεται στη Βόρεια Μεσογαία, οικοδομημένη στις νοτιοανατολικές πλαγιές του Πεντελικού Όρους και αναπτύσσεται επί της αρχαίας μαραθώνιας διαδρομής. Τοποθετείται 20 χιλιόμετρα βορειοανατολικά των Αθηνών και 4 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας πόλης της Παλλήνης στη διαδρομή προς τη Ραφήνα.